Izvor: 24sedam
31.08.2024 u 10:56
0

VERICA RAKOČEVIĆ REŠILA DA STAVI TAČKU: Evo šta joj Veljko govori

„Veljko mi često govori da i nisam za timski rad!"

Dizajnerka Verica Rakočević uskoro će velikom revijom obeležiti čak četiri decenije svog rada, a kako je objasnila tokom jednog televizijskog gostovanja – to će ujedno biti i njena poslednja takva za masovnu publiku.

BEN I DŽEN POTVRDILI DA SE RAZVODE: Aflek je Lopezovoj zamerao sledeće

– Predstaviću svoju novu kolekciju, a (suprug) Veljko će istupiti sa koncertom koji je specijalno pisao za ovaj događaj. Hoću da napomenem da koncert nije muzička pratnja modne revije, nego je potpuno odvojen segment… Ovo je definitivno moja poslednja kolekcija za masovnu publiku. Potpuno drugi koncept krećemo posle ove revije. To će biti četiri puta godišnje „šou rumovi”, predstavljanja kolekcije samo za klijente. Dakle velikih, ovako masovnih projekata više neće biti –  naglasila je Verica, pa je onda ispričala kako joj muž često govori da ona „nije za timski rad“.

– „Ti nisi za timski rad“, Veljko mi često kaže. I zaista nisam. Ovo je prvi put da ja nisam gazda cele stvari. I zaista, lepo je kada oko sebe imate i neke ljude koji će malo da porade i za vas – nasmejala se onda ona.

Podsetimo, Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević u braku su i više od decenije. Iako pojedinci nikako nisu verovali u njihovu ljubav zbog razlike u godinama (35), ona dan-danas traje. Saradnja ih je spojila,

‒ Izašli smo na večeru sa moje dve prijateljice, koje su doputovale iz Sarajeva. U jednom trenutku, Veljko je skinuo neku plehanu burmu koju je nosio i pitao me da li hoću da se udam za njega. Rekla sam „da“. Sutradan je otišao kod roditelja da im kaže da se ženi. I to je bilo to; u trenerci smo otišli u opštinu da se potpišemo, a onda smo se vratili da se spremimo za slavlje koje smo organizovali na splavu. Pošto Veljko ima averziju prema svemu što je luksuz ili potpada pod džet-set predložio je da raspalimo roštilj i napravimo pljeskavice i ćevape, a da umesto fensi kolača poslužimo šampite i krempite – prisećala se ona svojevremeno u „Venčanju od A do Da“, pa zatim i naglasila da je atmosfera bila fenomenalna i da su svi pevali i igrali toliko da se „plašila da splav ne potone“.

– Ostali smo do ranih jutarnjih sati. Niko nije verovao da ću se stvarno udati, jer sam dve decenije ponavljala „nikad više“. Ali, nikad ne reci nikad ‒ bila je njena poruka onda.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter