Izvor: KURIR
30.05.2024 u 12:24
0

Verica Rakočević: Silovao me je školski drug kad sam imala 18! Bol skrivala decenijama, evo zašto nikad nije prijavila MANIJAKA

Verica Rakočević bila je žrtva silovanja kada je imala svega osamnaest godina, a iako nerado govori o toj temi, osmelila se da otkrije poneki detalj, te istakla da joj je sećanje na stravičan događaj i dalje bolno.

– Plašim se ako biste dobili odgovor od mene da bih ušla u jednu situaciju koju mnogi ljudi ne bi razumeli. Mogu da kažem nešto o tome s obzirom na to da sam prošla kroz to, ali i dalje mije teško. Ne postoji opravdanje za takav zločin, ne postoji izgovor u godinama, situaciji, neznanju. Takav zločin mora da se kazni – rekla je modna kreatorka, koja se kaje što tada nije prijavila da je silovana.

– Nisam prijavila to, a kasnije sam smatrala da nema potrebe da prijavim jer to nisam uradila kada treba, tačnije odmah nakon što se dogodilo. Nisam verovala da mi pokretanje tog zločina može doneti išta dobro u životu, i tako je ostalo – navela je Rakočevićeva i dodala da je njen silovatelj osoba sa kojom je išla u razred, a potom otkrila da je dugo nakon silovanja osećala stid.

– Bila sam jako mlada, a moji roditelji su bili strogi. Nisam razumela da su roditelji zid zaštite i da bi stali uz mene. To mi je uradio drug iz razreda, i to je bio dodatan razlog zbog kog me je bilo sramota. Nikada nisam htela da otkrijem identitet tog čoveka. Verovala sam da sam ja nekako kriva za to. Apelujem na sve žene da se time ozbiljno pozabave ukoliko im se dogodi, da istog trenutka prijave nasilnika i ne puste da prođe vreme – izjavila je Verica za Hajp.

Podsetimo, modna kreatorka već godinama je u skladnom braku sa trideset i pet godina mladim Veljkom Kuzmanovićem, a bračne trenutke sreće rado deli sa

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter