Izvor: Kurir
14.10.2024 u 11:53
0

VESELJE U DOMU SEKE ALEKSIĆ: Pevačica proslavila rođendan svog naslednika!

Sin Seke Aleksić napunio je 8 godina

Pevačica Seka Aleksić proslavila je sinu Jakovu 8. rođendan u porodičnoj vili u Staroj Pazovi.

UVEK SAM GA ČEKALA DA DOĐE KUĆI: Razvod joj je doneo mnogo medijskih budalaština!

Seka je za naslednika organizovala gala proslavu, sve je bilo u motivima Jutjuba, mali Jakov je imao tri rođendanske torte, mafine, ogromne balone, a pevačica je napravila i mali luna park u kom se i sama igrala za vreme proslave.

 Ponosna mama je detalje sa proslave objavila na svom Instagram profilu, a svi su se ludo zabavili.

Pevačica je nedavno otkrila da joj sve vuče na to da će Jakov biti jutjub zvezda.

– To je najveća radost. Mi smo već zaboravili rođendane, ni ne radujemo se više, samo čekamo poklone. Jakov je poželeo lanac oko vrata. On smatra da je reper i to ne treba da mu se uskrati. Morala sam da mu kupim neki muški, da ne bi nosio moje ogrlice. Hteo je u školu da stavi lanac preko duksa pa sam mu rekla da to nije lepo. Smešni su obojica. Sve mi vuče na to da će biti Jutjub zvezda. Hoda sam po kući i snima se. Tek je sada svestan da sam pevačica. Podržaću ga u tome, samo usmeriti da bude dozirano i kulturno – govori Seka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter