Izvor: Kurir
07.09.2024 u 20:01
0

VIKI MILJKOVIĆ POKAZALA VITKU FIGURU: Otišla na odmor pa pokazala kakvo telo ima!

Pevačica Viki Miljković radila je tokom cele letnje sezone, pa je pred kraj leta odlučila da ode na odmor. Ona je otputovala u Antaliju, u jedan luksuzni rizort, gde se potpuno opustila.

Pevačica je sada pokazala i čime raspolaže. Ona je objavila na Instagram fotografije u dvodelnom kupaćem kostimu. Njeni atributi su u prvom planu, a mnogi pratioci nisu mogli a da ne prokomentarišu prizor koji su ugledali.

DUŠKO TOŠIĆ SVOJIM MEZIMICAMA PRIREDIO IZNENAĐENJE: Jelena Karleuša se pohvalila poklonom na Instagramu

– Viki veoma lepo izgleda za svoje godine. Top. Prelepa. najlepša moja. E, Viki, bre. O, mačko. Koliko si lepa, blago Tašketu što te ima – samo su neki od komentara.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Viki Miljkovic (@viki_miljkovic)

Oglasila se i njena kuma, pevačica Sanja Đorđević.

– Vauuuu, kumi, kakva si ribetina – poručila joj je Sanja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter