Izvor:
12.07.2017 u 23:55
0

ANA I RAĐEN BEZ ĆERKI OTPUTOVALI U TURSKU: Nećete verovati šta tamo rade! (FOTO)

Vaterpolista Nikola Rađen i njegova supruga, pop pevačica Ana Kokić, se trenutno opuštaju na odmoru u Turskoj, ali i razmišljaju o kupovini stana.

Ovo je jedna od retkih prilika da su njih dvoje uspeli da izdvoje nekoliko dana jedno za drugo, s obzirom na to da se retko viđaju zbog poslovnih obaveza.

Ana i Nikola su ćerkice ostavili u Beogradu kod bake, te su na ovaj način osvežili svoj brak i opustili se kao nekada na početku zabavljanja. Poznati estradni par merkao je nekoliko stanova u Istanbulu, ali odluka o kupovini još nije doneta.

"Njih dvoje su boravili nekoliko dana u Istanbulu, gde su tokom dana uživali u razgledanju grada, dok su u večernjim satima obilazili najbolje turske restorane. Ovo je bila retka prilika da jedno drugom mogu maksimalno da se posvete, jer su u poslednje vreme često odvojeni zbog velikog broja obaveza koje imaju. Dok Nikolu očekuju obaveze u vezi sa kampom vodenih sportova koji organizuje u Vrnjačkoj Banji, Ana sve češće ima nastupe, te će se sada još ređe viđati", otkriva izvor.

Iako su davno stavili tačku na to da mešaju privatni i poslovni odnos, te ih u javnosti nikada ne viđamo zajedno, Ana i Nikola rešili su da prekrše ovo obećanje, pa je poznati vaterpolista na svom Instagram profilu objavio selfije sa suprugom iz Turske. Fanovi su bili oduševljeni i uputili im samo komplimente.

Kurir
Foto: Instagram/anakokicmusic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter