Izvor:
30.11.2016 u 15:09
0

ANA IVANOVIĆ NAPUŠTA TENIS? BASTIJAN I ANA planiraju bebu!

Informaciju da sportski par, Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger, planira proširenje porodice, potrvdio je i sam fudbalski stručnjak iz Nemačke, Uli Henes, novi-stari predsednik Bajerna iz Minhena.

Bastijan je nedavno prilikom dodela nagrada BAMBI za doprinos nemačkoj fudbalskoj reprezentaciji na direktno pitanje lokalnih novinara da li će uskoro ostvariti san supruge Ane, koja sanja veliku porodicu uz neizbežan osmeh poručio sledeće:

– Uskoro. Sve ćete znati uskoro – objasnio je fudbaler, koji je na crnoj listi Žozea Murinja, menadžera Mančester junajteda, da bi zatim šeretski namignuo.

Druga potvrda da bi rode uskoro mogle da stignu u dom Ane i Švajnija stigla je od Ulija Henesa. Legendarni nemački igrač, koji je nedavno ponovo izabran za prvog čoveka Bajerna, u prvom susretu sa predstavnicima medija direktno je odgovorio na pitanje da li će pokušati da vrati Bastijana u Minhen, piše Alo.

– Koliko sam čuo, Bastijan će se uskoro povući iz fudbala. Shvatio sam da mu je prioritet planiranje porodice. Kada bismo ga vratili u Bajern, ne bismo mu učinili uslugu. Mislim da su mu prioriteti drugačiji i da nije previše zaiteresovan za fudbal – objasnio je Henes. Međutim, Ana zbog ugovornih obaveza još neko vreme ne može da postane majka, jer će sponzorima morati da plaća basnoslovne penale.

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter