Izvor: ALO.RS
02.09.2021 u 08:23
0

ANGAŽOVALA ČOVEKA ZA 600 EVRA DA JOJ POMOGNE: Bekvalčeva preporuku dobila od ove poznate dame! (FOTO)

Zasad je dogovor da stručnog mladića plaća 600 evra mesečno 

VAŽNO:

ŠEŠELJ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Belivukova grupa je instrument Milov da se Vučić likvidira!

IRENA VULOVIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Nemam ništa protiv ekoloških protesta ali mislim da imaju političku pozadinu!

VUČIĆ: Kakve su to sramne stvari, kako vas nije stid da to kažete i lažete?

VIŠE OD 3.OOO ZARAŽENIH ZA 24 SATA:Na respiratoru 87

Popularna pevačica Nataša Bekvalac angažovala je ličnog trenera koji će da radi s njom individualno i da, po potrebi, dolazi na njenu kućnu adresu jer se odvikava od cigareta.

Novosadska lepotica, koja trenutno prolazi kroz veliku krizu jer je čvrsto rešila da se oslobodi nikotinske ovisnosti, naoružala se jakom voljom, ali i krenula da menja nezdrave navike.

Iako godinama važi za jednu od domaćih poznatih ličnosti koje ne uspevaju da se odreknu poroka, Nata se nada da će joj fizička aktivnost i redovni treninzi konačno pomoći u tome.

 

Zasad je dogovor da stručnog mladića plaća 600 evra mesečno. Na preporuku njene koleginice Emine Jahović stupili su u kontakt jer je to čovek s kojim je pre nekoliko godina radila i ona kada je telo dovela u top-formu.

Osim psihičke podrške koju Bekvalčeva ima od psihoterapeuta kog je takođe angažovala u borbi protiv svoje zavisnosti, veoma je važno da, osim duha, jača i telo i fizički iznese sav stres koji joj odricanje od cigareta stvara u celom organizmu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter