Izvor: SRPSKI TELEGRAF
27.05.2022 u 17:38
0

BACILA OKO NA ANASTASIJINOG DEVERA! Vreli ples Todorovićeve sa Nemanjinim bratom, prvo se uvijala, a onda ga i ZAJAHALA!

Anastasija Ražnatović je u jednom elitnom beogradskom restoranu okupila celu estradu, porodicu i prijatelje, u čijem je društvu proslavila rođendan.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

NIJE NI DOŠAO U SRBIJU, A VEĆ SE DRUŽI SA POLICIJOM! Jutjuber ponovo divlja po ulicama Beograda (FOTO)

Naime, pored Tase, posebno je bila raspoložena Milica Todorović, koja je na prvu odlepila za Nemanjinim bratom Dragim Gudeljom, od kog se nije odvojila celo veče.

Milica je sve vreme đuskala, a u jednom trenutku je bukvalno zajahala mladog Gudelja. Kako je atmosfera bila sve vrelija, Todorovićka je s nama izašla da malo ohladi glavu, a tada je priznala da se situacija između nje i Dragog zahuktava.

– Ja baš volim da đuskam, sad smo se Dragi i ja baš izigrali, on super igra. Znate koliko ja volim da duskam. Dragi je top frajer. Unutra je mnogo vruće – rekla je Milica.

Podsetimo, Nemanja je Anastasiji poklonio umetničku sliku u tehnici ulje na platnu, a na kojoj je naslikana Anastasija u zagrljaju svog oca Željka Ražnatovića. Kuriozitet je što je slika rađena u realnom vremenu, pa je pored Tase i njenog trenutnog izgleda naslikan Arkan sa sedom kosom i ponekom borom viška, onako kako bi danas, 22 godine od smrti, najverovatnije izgledao. Umetnica Dajana Đačić očito je dobro uradila svoj posao jer je njeno umetničko delo dirnulo ne samo Anastasiju, već i njenu majku, a Arkanovu udovicu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter