Izvor: Alo
13.06.2024 u 09:25
1

BAVITE SE REALNIM PROBLEMIMA: Oglasio se Šejlin muž!

Njen suprug otkrio šta se dešava nakon Šejline pobede u Zvezdama Granda

Šejla Zonić odnela je ubedljivu pobedu ove godine u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“, nakon čega su se mnogi radovali pobedničkom koncertu u njenom rodnom gradu.

„ARKAN MI JE BIO PRVI MENADŽER“ Niko nije znao ovu tajnu ROK PEVAČA: „Zbog njega niko NIJE SMEO…“ Nepoznati detalji iz prošlosti

Šejla je bila u timu Svetlane Cece Ražnatović što je izazivalo razne negativne komentare, a obe su se dogovorile da se ne oglašavaju o ovoj temi dok je trajalo takmičenje.

Međutim, sada se oglasio njen suprug, Armin Zonić, koji je otkrio da ih niko od nadležnih nije kontaktirao u vezi pobedničkog koncerta.

– Zamolio bih svoje prijatelje da mi više ne šalju linkove sa društvenih mreža gde poznati i nepoznati profili vređaju Šejlu i mene, stavljajući nas u kontekst rata i prošlosti – započeo je Šejlin suprug, pa dodao:

– Šejla je u finalu otpevala dve bosanske sevdalinke! Kao akademski muzičar na regionalnom takmičenju je predstavila svoju Tuzlu, Sanski Most i BiH na veoma lep i moralan način, a mnogi vide samo mržnju koju imaju u sebi i to izbacuju kroz razne uvrede prema Šejli koja nije bila ni rođena kada su se mnoge stvari izdešavale. Ne mogu nikome reći koga će voleti ili mrziti, ali ne radite to preko naših leđa.

– I da, do sada nas od nadležnih niko nije kontaktirao za pobednički koncert u Tuzli tako da postoji šansa da se ne desi. Bavite se realnim problemima da nam barem u budućnosti bude život lakši, bolji, srećniji… – napisao je Armin Zonić na svom Fejsbuk profilu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “BAVITE SE REALNIM PROBLEMIMA: Oglasio se Šejlin muž!”

  1. Moje ime je TEREZA i imam svjedočanstvo o tome kako sam doživjela ponudu kredita od 35.000 eura. Ponovno sam sretan i financijski stabilan i hvala Bogu što sam naišao na gospodina Harryja Bryana, izvršnog direktora SMART LOAN FUNDS, oni imaju sjedište u Americi, a također rade u svim europskim zemljama. Savjetovao me kolega i savjetovat ću svima koji trebaju zajam da koriste njihove usluge kako bi izašli iz financijskih poteškoća, možete ih kontaktirati putem e-pošte (smartloanfunds@gmail.com).Brzo kontaktirajte danas i dobijte svoj zajam od njih na stopa od 3%. Obećaj da ćeš reći ljudima i podijeliti s njim njegov dobar rad nakon što dobiješ zajam.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter