Izvor: Alo
11.10.2024 u 08:21
0

BILI SMO POD OGROMNIM PRITISKOM: Jelena Tomašević progovorila o raskidu sa Ivanom Bosiljčićem!

Pevačica je svojevremeno otkrila kako je počela njihova ljubav, ali i šta se desilo nakon raskida.

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević su 2009. godine nakratko prekinuli svoju vezu.

FOTOGRAFIJA KOJA JE RAZNEŽILA JAVNOST: Pogledajte prvu sliku Darka Lazića sa ćerkicom!

Kao razlog za razdvajanje oboje su istakli pritisak, a pevačica je svojevremeno otkrila kako je počela njihova ljubav, ali i šta se desilo nakon raskida.

– Upoznali smo se na Đurđevim stupovima, snimao se jedan humanitarni spot. Tu je bilo naše zvanično upoznavanje, iako Ivan kaže da me je do tada upoznao tri puta, ali ja se nisam sećala. Uvek je bila neka gužva i bili smo na „zdravo“. Međutim, tada smo baš snimali kadrove zajedno, ali se nismo tu zaljubili. Prošlo je čak godinu i po dana do momenta kada smo započeli vezu – ispričala je Jelena.

– Ja analiziram stvari do tančina. Pitam se uvek kako je to tako i zašto. Ta kontrola me ubi! Takva sam i u ljubavi. Kada smo počeli da se zabavljamo on je odmah predložio da se uzmemo, ali meni nije bilo jasno kako sve to može tako brzo. Čak nekoliko godina mi je trebalo da shvatim da on to ozbijno misli – priznala je Jelena.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter