Izvor: ALO
18.07.2022 u 07:50
0

„BOMBA RIBA!“: Marina Visković prokomentarisala svoj izgled, pa konstatovala OVO

Marina kaže da ona svemu kontrira u životu, pa i u načinu provođenja vremena na Ibici

Pop pevačica Marina Visković (34) otkako se pojavila na muzičkoj sceni važi za jednu od najzgodnijih i najatraktivnijih muzičkih zvezda.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PETAR GRAŠO POSTAO OTAC! PORODILA SE HANA HULJIĆ!

Ona nikada nije krila da svoj fizički izgled dovodi do savršenstva kako napornim treninzima u teretani, tako i redovnim posetama kozmetičkim salonima, kao i neinvazivnim tretmanima za podmlađivanje i unapređivanje izgleda. 

U jeku promocije dve nove pesme „Ibica“ i „Bomba“ Marina je sasvim iskreno prokomentarisala simboliku naziva jedne od njih i za Alo! konstatovala da je prezadovoljna svojim izgledom.

– Naravno da sam bomba! Imam oči i stvarno bi bilo glupo da kažem da sebe ne smatram zgodnom ženom i dobrom ribom – kaže samouvereno pevačica na početku razgovora, i dodaje da je zbog letovanja na Ibici snimila istoimenu pesmu.

– Ove godine sam prvi put letovala na Ibici i zato sam snimila pesmu posvećenu baš toj destinaciji – dodala je ona.

Iako je ovo balearsko ostrvo poznato do dugim noćima i raskalašnom provodu, Marina kaže da ona svemu kontrira u životu, pa i u načinu provođenja vremena na Ibici.

– Sve u životu radim kontra. Tako odem na Ibicu, pa tamo spavam, ja sam tip penzionerke – kroz smeh objašnjava pevačica, koja navodi da nikada u životu nije posetila after parti i da nije sigurna da li uopšte zna šta je to.

– Nikada nisam bila na after žurkama. Je l’ to ono što se organizuje po kućama?! – pita se Viskovićeva, i objašnjava:

– Za mene je after kada odem na klupski provod pa posle toga na neki splav koji radi duže, to je after na kome sam bila, a kućne žurkice ne volim – iskrena je pevačica za Alo!.

Marina je naglasila da leto 2022. godine provodi radno, a da će pravi odmor morati da sačeka zimske mesece kada će sebi prirediti i veliko uživanje.

– Ovog leta za sebe nemam vremena. Toliko radim da se najviše radujem i najviše mi prija krevet. Odmaraću se tokom zime kada budem otišla na jedan detoks, pa ću se vratiti preporođena – objasnila je pop pevačica.

  *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter