Izvor: KURIR/Srbija Danas
29.07.2022 u 08:09
0

„BRAK JE SVETINJA“: Estradni par zajedno je 10 godina, Ivana i Petar otkrili KLJUČ!

Ivana Pavković  je u osmom mesecu trudnoće i sitno broji do porođaja.

Ona i njen suprug, Petar Mitić, čekaju blizance i to dva dečaka.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„ZLOSTAVLJAO ME I PONIŽAVAO PRED PRIJATELJIMA!“: Bolna ispovest Andreane Čekić o bivšem mužu

U poslednje vreme, mnogi brakovi na estradi su se raspali.

– Mislim da pravila nema. Meni je stvarno žao kad to čujem i jesmo toga svedoci. Nekako se stil života i način razmišljanja promenio, nekada je to bila sramota, nekada se mnogo više ispaštalo i trpelo. Čini mi se da se činilo sve da se brakovi sačuvaju. Pričamo o generacijama, kao što su naši roditelji. Danas je to možda i postalo trend „zajedno smo i nismo, brak je kao veza“. Mi se držimo te neke devize da je brak svetinja. Mi smo još uvek mladi ljudi i jednostavno moraš da se boriš za sve, za posao, za porodicu, za brak. Kada čovek ima volju, lako se preko nekih sitnica pređe – rekao je Petar, a onda je otkrio kakve kompromise su on i Ivana pravili u braku:

– Ima raznih kompromisa, moraš da se prilagodiš. Nije samo u pitanju brak, već i u poslu i u prijateljstvu. Ne mogu da shvatim neke moje mlađe drugare, s obzirom na to da smo mi već zajedno deset godina, a u braku šest – rekao nam je Petar, a onda su nam otkrili da li se njih dvoje svađaju u braku:

– Glupo je da kažem da toga nema.Normalno je da nekad dođe do svađa. Trudimo se da toga nema. Ima jedna ženska stvar, a zove se PMS i tu ste u problemu – rekao je Petar kroz smeh.

  *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter