Izvor: 24sedam
15.09.2024 u 14:35
0

BRANISLAV LEČIĆ PUŠTEN IZ BOLNICE: Otkrio u kakvom je stanju

Glumac Branislav Lečić, koji je jutros imao saobraćajnu nezgodu na mostu Gazela, pušten je iz Urgentnog centra nakon obavljenih pregleda.

Glumac Branislav Lečić, koji je jutros imao saobraćajnu nezgodu na mostu Gazela, pušten je iz Urgentnog centra nakon obavljenih pregleda.

„BILO JE KLIZAVO, JOŠ SAM U BOLNICI“: Oglasio se Lečić nakon saobraćajke

Lečić je u izjavi za domaće medije potvrdio da se oseća dobro i da je nakon udara u bankinu prevezen u bolnicu radi detaljnih analiza.

– Kod kuće sam sa decom. U Urgentnom su me zadržali samo zbog ultrazvuka, rendgena i skenera. Ugruvao sam lakat leve ruke, ali sve je u redu – rekao je glumac.

Iako su prvi nalazi dobri, Lečić će morati da se vrati na još nekoliko zakazanih pregleda.

– Nalazi su u redu, ali lekari će se još malo time pozabaviti. Imaću još nekoliko pregleda, ali za sada je sve okej – dodao je glumac za Telegraf.

Incident se dogodio na mostu Gazela, kada je Lečić izgubio kontrolu nad vozilom i udario u bankinu. Učesnici u saobraćaju su mu odmah pritekli u pomoć i pozvali Hitnu pomoć, koja ga je prevezla u Urgentni centar. Glumac je otkrio da je trenutak nepažnje, u kombinaciji sa klizavim putem, doveo do nezgode, ali se sada oseća dobro.

„Dobro sam, Bogu hvala, sve je sada u najboljem redu. Insistirali su iz Hitne da obavimo sve preglede. Izgubio sam na trenutak kontrolu nad vozilom, pa sam udario u bankinu. Srećom, sve se dobro završilo,“ izjavio je Lečić

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter