Izvor: GRAND ONLINE
24.02.2022 u 12:17
0

„ĆAPIM“: Ceca morala odmah da reaguje nakon izjave njene ćerke Anastasije da ju je iskopirala

Iste čizme majke i ćerke napravile su opštu pometnju u medijima

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Pravi bum je nastao kada su se Ceca i njena ćerka Anastasija pojavile u jako sličnim izdanjima.

Naime, Anastasija se pojavila u emisiji u čizmama od 1.500 evra, a iste je ponela i njena majka, Svetlana Ceca Ražnatović na snimanju.

Mlada Ražnatovićeva je tada otkrila kako je majci ranije najavila šta je planirala da obuče, kao i da je ta situacija iznervirala, a sada je Ceca otkrila svoju stranu ove priče.

– Nije se Anastasija svađala, meni je to bilo jako duhovito jer ona kada je videla fotografije rekla je: „E, super skinula si mi stajling“, ja kažem: „Majke mi, nisam znala“. Hoće to kada imate dve javne ličnosti u kući, pa vam se dešavaju takve stvari – odgovorila je Ražnatovićka, pa se našalila i na opasku da iskopirala.

– Ne iskopiram, nego ćapim – sa osmehom je rekla članica žirija, pa dodala kako nema potrebe da krade odeću jer je sve u njenoj kući.

Pripadnici sedme sile nisu odoleli da je ne pitaju za odnos sa bivšim dečkom Bogdanom Srejovićem, a njenoj reakciji niko se nije nadao.

– Bogdana je moja snajka i ona živi sa mnom – odlazeći je rekla Ceca.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter