Izvor: KURIR
26.08.2022 u 07:06
0

ČESTITKE PLJUŠTE NA SVE STRANE! Rada Manojlović ima poseban razlog za SLAVLJE, svi se pitaju šta će uraditi HARIS (VIDEO)

Poznato je da pevačica Rada Manojlović ne voli medijsku pompu, te je tako 37. rođendan proslavila bez iste i u krugu porodice, sa sestrom na ručku, a potom se svima zahvalila na željama i čestitkama.

Naime, pevačica se oglasila na Instagramu i javno se fanovima zahvalila na čestitkama čiji su klipovi bili nezaobilazni i ove godine, a priredili su joj i mnogo iznenađenja na kućnu adresu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ŠABAN I MRTAV ZARAĐUJE BASNOSLOVNE CIFRE: Šaulićeva udovica od autorskih prava u 2021. PRIHODOVALA 55.300 €! I dalje je OMILJEN!

Rada Manojlović
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

– Hvala svim mojim dragim fanovima koji su se potrudili da mi naprave ovako divne klipove, kao i svim dragim ljudima koji me vole i koji su mi čestitali rođendan. Volim vas – napisala je Manojlovićeva na svom Instagram profilu.

Svi su se odmah zapitali da li joj je rođendan čestitao i Haris Berković, sa kojim je godinama bila u emotivnoj vezi.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter