Izvor: ALO
05.11.2021 u 16:55
0

DA LI SU SE VERILE MARIJA ŠERIFOVIĆ I DŽEJLA RAMOVIĆ?! Pevačice pokazale prstenje na ruci, a evo šta ih je odalo!

Nose ih već neko vreme!

PROČITAJTE JOŠ:DANAS BI JOJ BIO ROĐENDAN! Sin Marine Tucaković podelio njenu fotografiju, za koju ga vežu posebna sećanja!

Otkako su mediji objavili da između Marije Šerifović i Džejle Ramović postoji neka tajna veza i da je njihov odnos mnogima čudan, te da mnogi misle da su u vezi, podigla se velika prašina. Iako nijedna od njih nije želela da komentariše te navode, prema pisanju jedan detalj sa finala emisije ih je odao – identično prstenje na ruci.

Nedavno je Džejla, na finalu šoua došla kako bi Mariji, ali i takmičarima pružila podršku i tada otkrila da su joj priče o emotivnoj vezi sa Marijom dosta teško pale.

 PROČITAJTE JOŠ:„OBRAĆAM SE SVOM NEROĐENOM DETETU“: Potresna ispovest Danijele Martinović koju je Petar Grašo ostavio nakon 20 godina veze!

 

– Bolele su me afere koje su mi pakovali, za Mariju. Ja sam mlada osoba, naravno da me sve to dotiče, boli. Izdržala sam sve – rekla je tada Džejla.

I dok one tvrde da između njih nema ničega osim prijateljstva, detalji govore suprotno. Nakon što su mediji u nekoliko navrata saznali da su pevačice zajedno putovale i boravile u istoj hotelskoj sobi i to uz pomoć njihovih fotografija na Instagramu, i ovoga puta ih je odao jedan detalj.

U pitanju je prstenje koje su obe nosile, na istoj ruci i istom prstu – domalom, koji je predviđen za verenički nakit i burme.

 

 

Kako jedan mediji saznaje, interesantno je da je Šerifovićeva ponela prsten na finalu i često ga isticala u prvi plan, a nosi ga na istom prstu iste ruke kao i Ramovićeva. Dok je razgovarala za medije, Marija je nekoliko puta zaglađivala kosu rukom na kojoj se nalazi prsten identičan Džejlinom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter