Izvor: kurir
05.09.2021 u 17:57
0

DARA BUBAMARA POKIDALA: Sevnulo što nije trebalo, ali jači pol zadovoljan! (FOTO)

Pevačica Dara Bubamara stvarno zna da „raspali“ maštu muškaraca, pa se tako pojavila u veoma izazovnoj odevnoj kombinaciji.

Dara je na sebi imala top koji joj je istakao bujno poprsje, ali i prekratki šorts. Pevačica je to uparila uz dugačke čizme i mrežaste čarape, a fotografija na Instagramu posebno je očarala jači pol.

PROČITAJTE JOŠ: SIN SOFIJE VERGARE IZRASTAO JE U PRAVOG FRAJERA: Nasledio je lepotu od majke, a evo čime se bavi!(FOTO)

Dok je igrala, Dari je u jednom trenutku i sevnula zadnjica. Inače, svi komentarišu kako je pevačica dovela liniju do savršenstva.

„Živa vatra“, „Da si samo moja“, „Top guza“, samo su neki od komentara ispod objave.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter