Izvor: Alo
02.09.2024 u 09:19
0

DAVAO MI JE NAJVIŠE PODRŠKE I KRITIKA: Đorđe David kroz suze pričao o kolegi

Đorđe David nikad iskrenije o Bori Čorbi

Slavni roker Bora Đorđević trenutno je hospitalizovan u Ljubljani, gde se lekari intenzivno bore za njegov život.

BOŽE KAKO BRZO RASTU: Ponosna mama Jelena je na Instagramu podelila emocije

Naime, Borino zdravstveno stanje izazvalo je zabrinutost među kolegama.

– Bora je večan sa svim onim što je uradio u svom životu. On će uvek biti prisutan i među novim i među starim generacijama. On je meni osoba za radovanje, ali ljudski vek ima trajanje. Žao mi je što je to muka, jer mislim da on, kao osoba koja je vaspitavala generacije, nije zaslužio da se muči. On je među pet mojih mentora, on je bio najhrabriji, davao mi je najviše i podrške i kritika – rekao je Đorđe David.

– Ja sam jedini koji je doživeo da bude prateći vokal „Ribljoj čorbi“, ali i da mu „Riblja čorba“ bude prateći vokal. Mene je sramota što znam da su ljudi objavljivali njegove umrlice, a on je živ.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter