Izvor: youtube
03.01.2020 u 16:51
0

DEČKA NE ZNA ZA GRANICU Bahati Baka Prase se hvali sa dva „poršea“ (VIDEO, GALERIJA)

Bogdan Ilić, jedan od najpopularnijih jutjubera u Srbiji, poznat kao Baka Prase, često se hvali skupocenim stvarima i lukusuzom u kojem uživa otkako je počeo da zarađuje od svog hobija. 

Sada je snimio novogodišnji video i pohvalio se svojom novom „igračkom“ u kolekciji automobila. Baka je kupio „poršea“, iako već poseduje jedan skupoceni model. 

– Šta da vam kažem, radilo se, čisto da se zna ko je šef – rekao je Baka Prase kroz smeh, koji je u videu automobil dobio od Deda Mraza. 

Dodao je da dok njegove kolege voze jeftinije automobile, on poseduje čak dva „poršea“.

– Ostali Jutjuberi voze „golfa“, a ja imam dva „poršea“. Ja sam pastuv koji tek treba da uzjaše svet – rekao je Baka i kao i uvek izazvao lavinu rakcija.

Mnogi su osudili njegovo ponašanje, ali, reklo bi se da je dobio mnogo više podrške od svojih fanova, koje naziva „unuci“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter