Izvor: Alo
15.09.2024 u 17:12
0

ĐANI STAO NA KARLEUŠINU STRANU: Pevačica nije krila oduševljenje

Kolega stao na Jeleninu stranu nakon razvoda od Duška

Jelena Karleuša potpisala je sporazumni razvod braka posle 16 godina.

NE ŽELIM NIKAKAV KONTAKT SA NJIM: Žao mi je što nije mogao da prati ženu kao što sam ja

O krahu ljubavi Karleuša je zvanično obavestila svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram.

Objava je osvanula na njenom profilu, gde vidimo uslikane papire za razvod, a uz to je dodala pesmu Miligrama „Samo luda“.

Pevačicu je prvi podržao njen kolega Radiša Trajković Đani, tako što je označio da mu se sviđa objava.

Podsetimo, Karleuša je nedavno stala na Đanijevu stranu, kada pevač nije stigao da zapeva na slavlju naših sportista nakon završenih Olimpijskih igara, zbog dužih nastupa mlađih koleginica.

– Pravda za kralja Đanija! Je l’ realno da niko nije oteo mikrofon nekoj nebitnoj Ini i dao ovakvom pevaču da peva? Ne postoji dan dragi moj Đani da moje društvo i ja ne pustimo tvoje pesme! – napisala je JK tada, a za naš portal prokomentarisala je pevača i otkrila da ga obožava.

– Đani je kralj, prava faca! On nema filter, šta oseća to i kaže. Koga voli-voli, koga ne voli-ne voli. Super je lik, Baš je legenda, baš mi se dopada. Narodnjake ne slušam, ali kad slušam to su OG narodnjaci, to je Đani naravno. On ima brutalne pesme i brutalno peva – rekla je Jelena.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter