Izvor: ALO
11.10.2021 u 12:35
0

ĐORĐE NAPUSTIO ZEMLJU, A ANASTASIJA OSTALA: Evo gde je pevačicin dečko dok ona sređuje stan! (FOTO)

Nakon što se vratio iz Amerike sa poslovnog puta, Đorđe Kuljić se uselio sa Anastasijom Ražnatović u njihov novi stan na Dorćolu.

PROČITAJTE JOŠ: DANIJELA MARTINOVIĆ PROGOVORILA O RASKIDU: Odlučila da prekine ćutanje, nakon što je saznala da je Grašo sa 15 godina mlađom ženom!

Njih dvoje su zajedno završili sređivanje stana u kojem sad uživaju.

Podsetimo, mladi biznismen spojio je lepo i korisno, pa se u pauzama od poslovnih obaveza provodi sa društvenom u Viskonsinu, a Anastasija je za to vreme dekorisala luksuzni dom u centru Beograda.

PROČITAJTE JOŠ: „TEŠKO JE, ALI NEĆU DA MI SIN BUDE HOHŠTAPLER“: Milica Dabović otvoreno o vaspitanju deteta i novoj ljubavi 

 

Kuljić je na Instagram okačio fotografiju na kojoj on i njegovi prijatelji sede oko logorske vatre u dvorištu vile koja se nalazi pored jezera u Viskonsinu. On je želeo da sa njim pođe i Anastasija, ali je ona odlučila da ostane u Beogradu.

– Đorđe je morao zbog posla u Ameriku i želeo je da mu se Anastasija pridruži kako bi je upoznao sa svojim društvenoim. Njega, osim biznisa, za Ameriku vežu i studentski dani, kao i prijatelji koje je tamo stekao. Međutim, Anastasija nije mogla da krene sa njim zbog svojih poslovnih obaveza, reklamiranja kozmetike koju je nedavno izbacila, ali i zbog toga što želi da završi uređenje njihovog doma. Oni su već deo toga uradili, ali su ostale sitnice, a Anastasija hoće što pre da skocka stan. Želi da, kada se Đorđe vrati, sve bude cakum – pakum, kako bi zajedno uživali – otkriva izvor.

 

 Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter