Izvor: Alo
23.07.2024 u 21:27
0

DRAGO MI JE DA SAM IH SRELA: Luna slučajno upoznala Anastasiju i Nemanju

Luna se nalazila u Španiji.

Anastasija i Nemanja Gudelj su posvećeni vernici koji redovno posećuju crkvu u Španiji, gde žive.

NEMAM OBAVEZU DA PRIČAM O SVOM PRIVATNOM ŽIVOTU: Tea Tairović o bivšim momcima i prevarama

Nedavno su Anastasija, njen suprug Nemanja, njegova majka Olivera, otac Nebojša i sestra Vanja prisustvovali liturgiji u crkvi Sv. apostola Petra i Pavla u Marbelji, gde su se zajedno pričestili.

Poznata srpska blogerka Luna iz Londona podelila je snimke sa ove službe i svoje utiske o Anastasiji i porodici Gudelj na Jutjubu.

Nije krila svoje oduševljenje što je upoznala ćerku Svetlane Cece Ražnatović i familiju Gudelj.

– Da kažem da mi je drago da smo se videle ovde. Prelepo je ovde – rekla je jutjuberka Anastasiji dok je ona jela osvećeni hleb – naforu.

– Dragi prijatelji. Sa Anastasijom sam se lično oduševila. Ceci stvarno svaka čast kako je vaspitala svoju decu. Anastasija je prelepa, to sam joj i rekla. Lepša je u prirodi nego na slikama. Ima glas isti ko Ceca. Njen suprug je odmah stao da se slikamo zajedno. Svekrva je stvarno divna žena, pozdravila se i popričala sa svima. Dugo smo pričale Anastasija i ja, ali ja nisam mogla da snimam. Bilo mi je malo neprijatno. Ovde u Španiji svi pričaju najbolje o porodici Gudelj. Pristupačni su. Anastasija se s moje tačke gledišta baš lepo udala u jednu dobru i poštenu porodicu. Ceca je verujem srećna jer joj se ćerka dobro udala i živi u lepoj državi i gradu, toplom. Ona je stvarno jedna kulturna devojka. Drago mi je da sam ih srela – ispričala je svoje utiske jutjuberka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter