Izvor: Happy BSC
14.04.2022 u 10:44
0

DUŠICA GRABOVIĆ OTVORILA DUŠU MILOMIRU MARIĆU: Ovo je moja istina o prostituciji!

Dušica Grabović je poslednjih dana u žiži interesovanja. Dospela je na naslovne strane jer je optužuju da se bavi elitnom prostitucijom.

Gostujući kod Milomira Marića u „Dobro jutro Srbijio“ na TV HAPPY demantovala je glasine:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

-Naravno da nije tačno. Pa ja sam radila u policiji. Ne mogu ja to da budem. Živela sam u Australiji , uživala, ima dečka, ali smo raskinuli jer nismo mogli da imamo decu. I dalje smo u dobrim odnosima. I snimak koju kruži je krivično delo jer nema dozvolu da se pušta javno. Imam advokata koji je vrhunski.

JE**M VAM MAJKU SVIMA! SEVERINA JE DIVLJALA, VIKALA I VREĐALA SOCIJALNU RADNICU! Pevačica je skroz pogubila živce, reagovala je POLICIJA

Dušica je prvi put javno ispričala jednu neverovatnu priču

-Postojala je jedna žena koja se zvala Dušica Ognjenović. Više nije među živima. Ona je slušala moju tužnu priču, kako mi je majka umrla na rukama. Pozvala je mog brata blizanca preko fb. Došla je do moje frizerke i sve ove fotografije koje imam mi je ona uradila. Zvala se Duška, živi u Novom  Sadu. Ta žena je htela sve meni da prepiše, bolovala je od raka, a muž joj poginuo. Mnoge fotografije su nastale sa moje američke turneje.

Dušica Grabović je demantovala priču kako se bavi elitnom prostitucijom. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter