Izvor: ALO.RS
15.08.2021 u 12:14
0

EMINA JAHOVIĆ BEZ ŠMINKE I DALEKO OD REFLEKTORA: Znate je kao uvek doteranu, a evo kako izgleda popularna pevačica u sportskom izdanju (FOTO)

Konačno jedna fotografija u krajnje opuštenom idanju 

PROČITAJTE JOŠ:

VUČIĆ UPUTIO SAUČEŠĆE ERDOGANU: „Duboko sam potresen slikama vodene stihije“

JAK ZEMLJOTRES NA HAITIJU! Ima žrtava!

DESANT NA DRVAR: Ministri Vulin i Lukač na paraglajding takmičenju

TRAGEDIJA U TURSKOJ: Srušio se vatrogasni avion, nema preživelih! (VIDEO)

Ne  mora uvek da javne ličnosti budu dobro stilizovane i glamurozne da bi se istakla njihova lepota. Tako je Emina Jahović jedna od onih pevačica koje i kada su u sportskom izdanju izgledaju fenomenalno.

Tako se Emina fotografisala  u teretani i to podelila sa svojim pratiocima na Instagramu. 

Za ovaj vid aktivnosti izabrala je da obuče potpuno crnu sportsku opremu, tako da je nosila majicu kratkih rukava, helanke i patike kao i rukavice. Kosu je povezala u niži rep, zatim je čučnula i napravila fotografiju sa treninga. 

Ono šta se sigurno može pripisati Emini jeste da i u ovakvom izdanju, ona izgleda potpuno zavodljivo, jer njena lepota uspeva da pleni kada je u teretani i kada treba da se ista prenese preko kamere. 

Kako se vama dopada Emina?

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter