Izvor: republika
06.09.2021 u 17:20
0

EVO ČIME SE HRANI NATAŠA BEKVALAC, PA IZGLEDA FANTASTIČNO!

Pevačica Nataša Bekvalac za mesec dana može da smrša 10 kg.

Pevačica Nataša Bekvalac je uz sprecijalan jelovnik i naporne treninge koje praktikuje došla do besprekornog izgleda.

PROČITAJTE JOŠ:EVO KOJU PEVAČICU MINISTAR STEFANOVIĆ SPREMA ZA VOJNIČKU UNIFORMU: Milica se pobrinula za smeh u vojsci!

Naime, pevačica hrani se po principima atkinsonove dijete, koja je u poslednje vreme sve popularnija u nutricionističkom svetu.

Jelovnik kog se pridržava pevačica uključuje sve vrste mesa, osim masne svinjetine, mlečne proizvode sa što manjim procentom ugljenih hidrata, povrće, jaja, kao i orašaste plodove (šaku dnevno).

Neophodno je da se tokom ove ishrane unese minimum 2 i po litra vode dnevno. Ono čega se pevačica ipak odriče su testa, pirinač, grašak, pasulj, paste i svi ostali izvori ugljenih hidrata.

PROČITAJTE JOŠ: BOJANA I MIRKO IZVELI SINA U PRVU ŠETNJU: Mali Zoran Šijan uživa!

 Šest dana u nedelji moraju se izbegavati ugljeni hidrati, dok su sedmoga dana oni dozvoljeni, sve izuzev slatkiša.

Reč je o planu ishrane koji efikasno topi masti, a ukoliko se, kao što to radi pevačica, kombinuje sa aktivnim treningom, može se izgubiti čak deset kilograma za mesec dana.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter