Izvor: KURIR
07.07.2022 u 13:34
0

EVO ŠTA KUPUJE NA PLUS 40! SLAVEN DOŠLO NE ZNA GDE UDARA OD VRUĆINE!

Slavenu Došlu baš ne prijaju visoke letnje temperature. Naš paparaco uslikao je popularnog glumca kako nakon jedne od proba u Pozorištu na Terazijama kupuje osveženje u jednoj trafici.

Njemu je bilo jako vruće, pa je u jednom trenutku i zavrnuo rukave na košulji kako bi se makar malo rashladio. Kako se taj dan u Beogradu živa u termometru popela do skoro 40 stepeni, nije ni čudo što je odmah iz pozorišta pojurio da kupi nešto da popije.

PIŠEKOVA JE PRE VIDOJA LUDO VOLELA ZGODNOG RONIOCA: Spremali su svadbu, a onda se dogodio krah! (FOTO)

Pošto je već bilo kasno po podne i velika gužva u gradu, Slaven se jedva sporazumeo s prodavačicom, koja ga od velike galame i buke nije čula. Čim je kupio flašicu vode, on ju je naiskap popio i vratio se u pozorište, gde su ga ostale kolege čekale na probi, što je kasnije i snimio za svoj Instagram stori.

  

Da je u odličnoj formi, vidi se i na našim fotografijama, što i ne čudi, s obzirom na to da konstantno trenira i trudi se da vodi zdrav način života.

Podsetimo, Došlo je jedan od najangažovanijih glumaca mlađe generacije. On se nedavno pridružio glumcima na setu šeste sezone serije „Ubice moga oca“, gde igra jednu od važnijih uloga.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter