Izvor: ALO
13.11.2021 u 15:11
0

GOCA TRŽAN JAVNO PRIZNALA PREVARU: Nakon Rašine skandalozne preljube, pevačica otkrila da ni ona nije nevinašce, a onda šokirala izjavom!

Goca je takođe nedavno izjavila da joj je prevara njenog sadašnjeng supruga slomila srce, ali da je ipak oprostila

PROČITAJTE JOŠ: SERGEJ ĆETKOVIĆ O SVOM BOLU: Imam veliki OŽILJAK na duši

Pevačica Goca Tržan poznata je kao neko ko nema dlake na jeziku, a sada je priznala i da je svojevremeno bila neverna u vezi.

PROČITAJTE JOŠ: Oglasila se ćerka Jovana Marića: STRAŠNO JE ŠTA SU MU URADILI

Naime, na pitanje da li je nekad prevarila partnera, Goca je u jednoj emisiji odgovorila potvrdno, a potom ju je voditeljka upitala da obrazloži zašto je to uradila.

– Reći ću samo, kao i sve žene koje žele to da priznaju, ne varaju muškarca zato što su zaljubljene. To je velika zabluda i nonsens, žene treba da budu iskrene jedna prema drugoj, a potom prema njima mučenicima, zašto su prevarile. Prvo im treba objasniti šta to pogrešno rade, a drugo zbog čega ih varamo – objasnila je Goca u jednoj emisiji.

Ona je potom navela dva razloga koji, kako smatra, dovode do prevare.

– Prvo nam fali pažnja, jer svaka žena uživa u svemu onome što dođe pre čina, često su žene zanemarene u vezi. To može biti vrlo intiman osećaj. Drugi razlog je osveta. Muškarci kad se posvađaju, oni se pobiju, dok su žene mnogo perfidnije. Pamte sve loše što im je muškarac uradio – rekla je pevačica.

Podsetimo, Goca je takođe nedavno izjavila da joj je prevara njenog sadašnjeng supruga slomila srce, ali da je ipak oprostila. Goca je već godinama u srećnom braku sa Novakovićem, dok iz prethodnog braka sa Ivanom Marinkovićem ima ćerku Lenu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter