Izvor: ALO.RS
11.07.2021 u 07:19
0

GORI: Ana Sević fotkom u bikiniju napravila lom (FOTO)

Komentari na izgled su se samo nizali

VAŽNO:

EKSKLUZIVNO ZA HAPPY TV PORUKA MIKE ALEKSIĆA IZ PRITVORA! Srce mu radi na 20 posto, ostalo mu je još par meseci života!

PREDSEDNIK VUČIĆ ODLUČAN: Svi ministri da budu na obeležavanju Oluje! Koga nema, nek se ne vraća!

DRECUN I BERIŠA ZA HAPPY TV: Formiranje ZSO bi sprečilo razjedinjavanje Srba na Kosovu, to ne odgovara Prištini!

Ana Sević je pre samo sedam meseci rodila drugu ćerku, a sada je objavom nove fotografije pokazala da je brzo vratila staru liniju.

Naime, Ana se sa porodicom nalazi u Grčkoj na odmoru, a u luksuznom letovalištu u kom su odseli pozirala je u narandžastom kostimu koji je istakao njene bujne grudi i vitku liniju.

Komentari na izgled su se samo nizali, a korisnici se pitaju da li se ona uopšte i porodila jer brutalno izgleda.

Podsetimo, Ana Sević nedavno se udala za svog izabranika Daniela Nedeljkovića, sa kojim je u decembru prošle godine dobila ćerku Senu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter