Izvor: Happy BSC
27.08.2020 u 13:30
0

HASAN O ZLATI BEZ DLAKE NA JEZIKU: Ja sam je stvorio, niko nije verovao da će biti pevačica

Bio je oženjen kada je upoznao Zlatu

SAZNAJTE I OVO

UBISTVO KOD KNIĆA: Muškarac IZBODEN usred noći zbog LJUBAVNOG TROUGLA?!

NOĆ ZA NAMA: Muškarac uboden nožem!

UHAPŠEN JEDAN OD NAJTRAŽENIJIH BEGUNACA: Ubio i svoje dve ćerke!

Pevač Hasan Dudić u emisiji „Glamur Specijal“ prisetio se brojnih detalja iz svog života, pa tako i braka sa koleginicom Zlatom Petrović.

– Nisam se branio, voleo sam lepe žene. Žene su mi došle glave. Spavao sam možda i sa više od 1.000 žena. Zlata je imala 12 godina kad me je upoznala, ja sam imao 17. Bio sam u Loznici na vašaru, i na fajrontu sretnem Zlatu, ja sam tad bio oženjen. Odveo sam je u hotel, bio sam grešan u životu. Odemo u hotel, prespavamo i kažem joj da ću doći – rekao je Hasan u emisiji „Glamur Specijal“, pa nastavio:

NE PROPUSTITE!

STIŽE NEVEROVATNA TERAPIJA Stres leče marihuanom, a pogledajte na kome! (FOTO)

OBRADUJTE MALIŠANE! Ovo je recept za dobro jutro!

HAOS U SOLITERIMA Komšinice sa sedmog sprata, smirite strasti! (FOTO)

PRESEK LIGE ŠAMPIONA 2020/2021: Evo na koga će Zvezda ići u TREĆEM KOLU (TABELA/REZULTATI)

– Onda sam krenuo sa Zlatom na turneju u Sarajevo, i kad smo došli tamo, ujutru ona mene budi i kaže mi da je vodim iz hotela. Jedva sam je smirio i tako je počelo to naše – rekao je on pa naveo da mu je Zlata, kako tvrdi, mnogo zla nanela.

– Brak sa Zlatom je bio nikakav. Ja sam je stvorio, niko nije verovao da će ona biti pevačica – rekao je Hasan Dudić u pomenutoj emisiji.

Ovakvo priznanje niko nije očekivao.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter