Izvor: ALO
25.05.2022 u 17:30
0

„I BOG BI SE PLAŠIO KADA BI ZNAO KOLIKO TE VOLIM“: Isplivao privatan snimak Anastasije i Nemanje, razmenjuju nežnosti naočigled svih (VIDEO)

Anastasija će proslaviti večeras 24. rođendan u jednom prestoničkom restoranu, a na žurku su pozvane njene kolege, porodica, prijatelji, kao i dečko Nemanja Gudelj

Anastasija Ražnatović danas slavi 24. rođendan, a već od ponoći počela je na društvenim mrežama da dobija čestitke od najmilijih, a podelila je jednu čestitku koja joj je očito veoma draga, budući da ovakve snimke nikada nije delila javno.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

STRAVIČNA ISPOVEST VEDRANE RUDAN! „Podigao me i bacio u stakleni orman, pokušala sam da ubijem oca DVA puta! (VIDEO)

Naime, najverovatnije je par, pošto su se svi okupili u vili kod Cece, izašli u provod. Na videu se vidi kako Anastasija i Nemanja prisno plešu uz pesmu „Tap 011“ „Zbog tebe“

– I Bog bi se plašio kada bi znao koliko te volim – čuju se stihovi dok par pleše nesvestan bilo koga oko sebe kao što to obično i biva kada neko „odlepi“ zbog ljubavi.

Podsetimo, Anastasija će proslaviti večeras 24. rođendan u jednom prestoničkom restoranu, a na žurku su pozvane njene kolege, porodica, prijatelji, kao i dečko Nemanja Gudelj koji je sinoć sa porodicom posetio Cecinu vilu na Dedinju i svi su se i zvanično upoznali.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter