Izvor: ALO
06.07.2021 u 07:21
0

„I DALJE NE MOGU DA VERUJEM“: Minja se skrhana bolom oprostila od Igora (FOTO)

Vest o smrti tridesetjednogodišnjeg di džeja šokirala je javnost 

PROČITAJTE JOŠ:

ŠTA SE KRIJE IZA MASOVNE TUČE NA BANJICI? Pojavio se jezivi snimak – javnost totalno zaprepašćena! (VIDEO)

DAČIĆ: Autentična tumačenja nisu i neće biti na dnevnom redu

AUSTRIJA MOLI SRBE DA SE VAKCINIŠU – I TO NA NAŠEM JEZIKU: „Da bi zatvaranje bilo svršeno, da bi pandemija bila gotova…“

NOVAK LAGANO U ČETVRTFINALE! Pokosio Čileanca – Đoković ide na titulu!

Di džej Igor Garnier iznenada je sinoć preminuo u 31. godini tokom treninga u Vašingtonu. 

Igor je bio sedam godina u vezi sa Minjom, ćerkom popularnog pevača Željka Samardžića. On je radio na njenim pesmama, a pojavljuje se kao maneken u njenom sportu za pesmu „Budući moj“. Minja se skrhana bolom oglasila na svom Instagramu.

 

 Malo je reći da me je vest šokirala. Prekinuli smo kontakt od kada je rešio da zauvek ostane u Americi što se desilo pred osmu godišnjicu naše veze. Živeli smo 6 godina zajedno. S ljubavlju stvarali muziku koju su mnogi voleli. Bio je jako talentovan momak, vredan i zdravih navika. I dalje ne mogu da verujem da se njegov život tako brzo ugasio. Najiskrenije saučešće njegovoj majci Renati, i celoj porodici koja ga je beskrajno volela i podržavala ceo život. Nek mu je laka zemlja i večna slava – napisala je Igorova bivša devojka Minja.

Podsetimo, talentovani muzičar iz novobeogradskih blokova godinama je živeo u Americi, a kako je potvrdio njegov prijatelj, Igor je samo pao u teretani kao pokošen, hitna pomoć je ubrzo došla, međutim, nije mu bilo spasa.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter