Izvor: instagram
03.01.2020 u 12:17
0

I NJOJ DOŠLA ŽUTA MINUTA Slobodan Mićalović besna izletela iz lifta i polomila tri stolice

Sloboda Mićalović važi za trenutno jednu od najpopularnijih srpskih glumica, a svi koji prate njen život i rad, znaju je kao damu.

SREĆNA SAM ŠTO SAM ŽIVA: Monika iz bolnice čestitala Novu godinu, evo šta je poželela!

Uloge ove umetnice uglavnom su usklađene sa načinom na koji je publika doživljava, ali Mićalovićeva je sve iznenadila novom objavom. Sloboda je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju na kojoj besna i razjarena izlazi iz lifta, a kometari i lajkovi su pljuštali.

ISPOVEST OCA MALČANSKOG BERBERINA Sramota me je! Nisu ga opametile ni 22 godine robije!

Glumičina koleginica Aleksandra Tomić postavila je interesantan komentar ispod slike Mićalovićeve:

– E, Bobi, ovakvu te najviše volim! Mnogi ljudi ne znaju da si nakon ove fotke polomila tri stolice minimum – istakla je glumica, a do kraja nije razjašnjeno da li je u pitanju šala ili je Sloboda imala žutu minutu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter