Izvor: Alo
07.06.2024 u 14:06
0

IMAO TRI KLINIČKE SMRTI: Poznat uzrok smrti!

Preminula legenda rijalitija

Zoki Šumadinac preminuo je od posledica srčanih komplikacija.

VEOMA MI JE TEŠKO DA PRIČAM O TOME: Potresna ispovest pevačice!

Zoki Šumadinac rođen je 08. 08. 1975. godine u Austriji, a živeo je u Gornjem Milanovcu. Bavio se pevanjem, ali i pseudonaučnim disciplinama kao što su ezoterija i astrologija.

Zoki je javnosti postao poznat po svojoj numeri pod nazivom “Autotjun” koja je za samo nekoliko nedelja dostigla milionske preglede.

Ubrzo potom postao je učesnik „Zadruge 3“, a zatim i „Zadruge 5“, ali se nije dugo zadržao.

Zokiju je inače pozlilo u toku trajanja jedne od sezona „Zadruge“, a svemu su prisustvovali i zadrugari koji su zvali pomoć. Zoki je tada počeo da se trese i uhvatio se za glavu, a ubrzo je i napustio Belu kuću kako bi mu bila ukazana pomoć. Imao je problema sa srcem i već je pre toga preživeo infarkt.

Imao tri kliničke smrti

Zoki Šumadinac tvrdi da se nakon tri kliničke smrti sve promenilo u njegovom organizmu, kao i to da je dobio posebne moći.

Za sebe je govorio da je pozitivan i dobronameran, a iza sebe ima jedan brak tokom kog je dobio sina. Sa bivšom suprugom je u korektnim odnosima.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter