Izvor: kurir
07.10.2024 u 08:01
0

INFLUENSERKA RASTURILA BRAK NAJBOLJOJ DRUGARICI: Opelješila joj muža i ne prestaje da im zagorčava život

Sve je zapravo počelo 2020. godine kad je Lorin rodila prvo dete, sina Kaira. Javno je objavila da je otac Kajl Voker, a tad ga je Eni Kilner prvi put izbacila iz zajedničkog doma.

Lorin Gudman je poznata engleska infuenserka koja s fudbalskom zvezdom Kajlom Vokerom ima dvoje dece. Klince je dobila tokom afere s desnim bekom Mančester Sitija. Voker je varao svoju suprugu Eni Kilner, s kojom isto ima decu, tačnije 4 sina.

Lorin Gudman i Eni Kilner nekad su bile prijateljice, a onda je Lorin ušla u vezu i imala tajnu aferu s Kajlom Vokerom. Voker je poznat kao ženskaroš i Lorin je pala na šarm engleskog reprezentativca.

Lorin ima 33 godine i jedna je od najpoznatijih ličnosti u Velikoj Britaniji, ali ipak je najpoznatija po aferi s Vokerom.

Sve je zapravo počelo 2020. godine kad je Lorin rodila prvo dete, sina Kaira. Javno je objavila da je otac Kajl Voker, a tad ga je Eni Kilner prvi put izbacila iz zajedničkog doma.

Fudbaler je tada prekinuo svaki kontakt s ljubavnicom i ponovo se uselio sa suprugom i njihovo četvoro dece.

Kajl je u tajnosti nastavio da se viđa s Gudman, a drugo dete su dobili u avgustu 2023. godine. U januaru je Lorin otkrila da je Voker otac njenog drugog deteta, a sve je otkrila u poruci koju je poslala Eni, piše Daily Mail.

„Zdravo, ovde Lorin i htela sam da ti kažem da je Kajl otac naše ćerke“, pisalo je u poruci, otkriva Daily Mail.

Gudman je započela javni sukob s bivšim ljubavnikom, a borba je započela i na sudu. Voker je morao da kupi Gudman kuću u vrednosti od preko 2 miliona evra, a naredili su mu i da mora da plaća 9,5 miliona evra za alimentaciju. Platio je i njen dug od skoro 48 000 evra, kao i preko 100.000 evra za dadilju, nameštaj i automobil.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter