Izvor: KURIR
12.05.2022 u 20:47
0

„ISKOČIO IZ ŽBUNJA, POČEO DA LUPA U PROZOR, A ONDA SKOČIO NA HAUBU!“: Pevačica za dlaku izbegla SMRT, zbog bivšeg doživela PAKAO

Pevačica Nataša Đorđević prošla je kroz agoniju kada je nevenčani suprug udario svojim automobilom u njen, želeći da joj naudi.

Ona je tada bila na vrhuncu karijere, nakon čega se povukla sa scene. O ovom nemilom događaju koji se, srećom, završio bez posledica, i sama je pričala ranije u javnosti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Iskočio iz žbunja, počeo da lupa u prozor, a onda skočio na haubu. Brzo sam dala gas i počela da bežim, ali je on ušao u svoj automobil i krenuo za mnom. Posle nekoliko minuta me je stigao i počeo da svojim automobilom postrance udara u moj pokušavajući da me izgura sa puta. U jednom trenutku, bila sam sigurna da ću poginuti i da se neće zaustaviti dok me ne ubije. Međutim, sreća i prisebnost su me ipak spasli – rekla je jednom prilikom, a sada je dodala:

POTPUNO SLOMLJENA OD BOLA GRCA U SUZAMA! Potresne scene na sahrani Vidoja Ristovića

– Mene i danas nervira kada se pojavi taj članak, posle ne znam, deset godina, a kao da je juče bilo. Bože moj to je tako, nije baš kako pričaju ljudi, ali jeste bio težak raskid.

Ipak nakon toliko vremena sve je došlo u normalu i Nataša dana ima dobar odnos sa bivšim partnerom.

-To je bio raskid koji nije tekao baš glatko, naravno posle toliko godina naše veze. Ja sa tim čovekom imam sina, ali sada se sve sleglo. Treba svi da imamo dobar odnos i funkcionišemo kako treba zbog deteta – rekla je ona.

  *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter