Izvor: Alo
31.05.2024 u 08:14
0

ISPLIVALI VRELI SNIMCI IZ DUBAIJA: Karleuša napravila haos na društvenim mrežama!

Pop diva usijala društvene mreže

Pop diva Jelena Kareluša konačno je srećna. Tako je bar napisala u opisu video-snimka koji je upravo objavila na svom Instagram profilu.

U najmanjem ikad dvodelnom kupaćem kostimu crne boje, Jelena se kupala u moru. Sudeći po zgradama iza, reklo bi se da je snimak nastao u njoj omiljenom Dubaiju, gde se rado odmara poslednjih meseci.

 

Na početku snimka u prvom planu bila je njena pozadina, da bi se u sledećem kadru našlo bujno poprsje, koje je jedva ukrotila trakama.

U opisu video-snimka napisala je samo jednu reč na engleskom jeziku.

– Sreća – napisala je Jelena i pokazala da je, bar na trenutak, iza sebe ostavila sve teške teme, od kojih je ona vezana za razvod od bivšeg fudbalera Duška Tošića, sa kojim ima dve ćerke, sigurno najteža.

Tu su, naravno, i brojni napadi na nju posle njenog javnog iskazivanja stava vezanog za rezoluciju o Srebrnici, kada se žestoko usprotivila označavanju srpskog naroda genocidnim.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter