Izvor: ALO
07.01.2022 u 13:10
0

IZBAČEN IZ FINALA „SE*S I GRADA“! Otkriveno kako je trebala da izgleda poslednja scena, a sve je palo u vodu zbog skandaloznih optužbi!

Zverka se pojavio samo u prvoj epizodi nastavka, u kojoj je doživeo srčani udar usled čega je preminuo

Glumac Kris Not biće izbačen iz scena u finalu nastavka serije „Seks i grad“, pod nazivom „And Just Like That“ zbog optužbi za silovanje, piše Variety.

Zverka je navodno trebao da se ponovo pojavi s Keri u poslednjoj epizodi koja treba da se emituje 3. februara, ali nakon što se suočio s optužbama za seksualne napade, njegove scene su izbačene.

Zverka se pojavio samo u prvoj epizodi nastavka, u kojoj je doživeo srčani udar usled čega je preminuo.

Variety piše da je glumac trebao da se pojavi u finalnoj epizodi u fantastičnoj sceni u kojoj se Keri ponovo susreće s Zverkom na pariškome mostu Pont des Arts gde je želela da prospe njegov pepeo.

Scena je navodno trebala da prikaže kako se Keri konačno pomirila sa smrću supruga i u njoj je trebao da se pojavi i Not. Naime, glumački par je i uslikan tokom snimanja pomenute scene, ali kreativni tim serije odlučio je da je ipak izbaci.

Podsetimo, nekoliko žena se javilo proteklih nedelja s optužbama da ih je Kris seksualno uznemiravao. Neke od njih podelile su i detalje kobnog susreta.

Glumac je u decembru demantovao optužbe rekavši da su lažne, ipak, nedugo nakon optužbi CBS je Notu otkazao angažman u kriminalističkoj seriji „The Equalizer“.

Njegove koleginice iz serije Sara Džesika Parker, Sintija Nikson i Kristin Dejvis objavile su zajedničku izjavu u kojoj izražavaju tugu zbog optužbi protiv glumca i pružile su podršku ženama koje su ga prijavile.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter