Izvor: kurir
10.07.2021 u 20:19
0

JELENA ĐOKOVIĆ POSLALA SNAŽNU PORUKU: Biće ovo brutalno leto! (FOTO)

Najbolji teniser na ATP listi Novak Đoković imaće u nedelju priliku da osvoji svoj treći Gren Slem u ovoj sezoni, a ukupno 20. u karijeri.

Uspeo je Đoković da dođe do titule na Rolan Garosu i Australijan Openu, a sutra će protiv Beretinija imati priliku da obrani titulu na Vimbldonu.

VAŽNO:

EKSKLUZIVNO ZA HAPPY TV PORUKA MIKE ALEKSIĆA IZ PRITVORA! Srce mu radi na 20 posto, ostalo mu je još par meseci života!

PREDSEDNIK VUČIĆ ODLUČAN: Svi ministri da budu na obeležavanju Oluje! Koga nema, nek se ne vraća!

JOŠ 77 NOVIH SLUČAJEVA KORONE U SRBIJI: Za jedan dan preminule 3 osobe!

Uoči tog finala je njegova supruga Jelena Đoković imala jednu zanimljivu poruku. Odgovorila je na tvit koji je napisala francuska novinarka Karol Bušar.

– Slušam Šapovalova koji kaže da su ove dve nedelje bile iscrpljujuće, što je i normalno. Onda pomislim na Đokovića koji je pobedio u Melburnu, Parizu i igra u Londonu, plus sav pritisak sa ispisivanjem istorije koji ima. Opet, on je nešto potpuno drugačije u igri i u svojoj glavi – napisala je Karol.

Na to se nadovezala Jelena.

– Biće ovo brutalno leto sa Olimpijskim igrama. Ne znam kako mu uspeva. Voli sport toliko da je svaki momenat na terenu bonus –  napisala je ona.

Kakav raspored čeka Đokovića najbolje govori to što bi relativno brzo posle Vimbldona morao da se uputi ka Tokiju i da se spremi za Olimpijske igre, a onda odatle na potpuno drugi kraj sveta i US open.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter