Izvor: Alo
14.09.2024 u 18:11
0

JELENA ĐOKOVIĆ UHVAĆENA U SKUPOM STAJLINGU: Jedna stvar nasmejala je sve

Ova situacija mnoge je nasmejala i oduševila

Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, definitivno je jedna od omiljenih dama sa srpske javne scene, a godinama ponosno nosi i titulu najskromnije.

CECA PEVALA PESMU DRAGANE MIRKOVIĆ IZ 1987: Samo da je vidite kako izgleda

Da se i u javnosti ponaša kao devojka iz komšiluka, uslikao je naš paparaco u centru Beograda. Kišni dan i rani jutarnji časovi nisu je sprečili da se dotera i obuče svetlu garderobu, ali i da s osmehom na licu pozdravi prolaznike koji su joj se s oduševljenjem javljali kako bi joj poželeli lep ostatak dana.

U jednu prestoničku zgradu Jelena je stigla taksijem i brže bolje se uputila ka ulazu da ne bi pokisla pred snimanje emisije. I dok je stajling koji je odabrala izgledao skromno, te ni po čemu ne bismo mogli da zaključimo kog su brenda elegantne krem pantalone i jednostavna bela majica, nije nam promaklo da je supruga najboljeg tenisera sveta u ruci držala torbu svetskog brenda koja košta 3.000 evra.

Skupocena jesenja jakna takođe prestižnog brenda koštala ju je malo manje, ali ni blizu koliko dijamantska ogrlica iz najnovije kolekcije brenda omiljenog svetskim zvezdama koju je uklopila sa minđušama.

Cena skupocenog komada nakita je nešto više od 8.000 evra, pa nismo mogli da je ne upitamo na koji način bira aksesoar, gde nalazi inspiraciju i šta je ono čime se vodi kada je reč o stajlinzima kojima je zaludela ceo svet.

Kako nam je objasnila, ponosna je na to što dame širom sveta vole njen stil, ali nije bila preterano raspoložena da sa našom ekipom prokomentariše komade koje voli da nosi.

– Drago mi je kada čujem da se lepšem polu sviđa moj stil. To svakoj ženi prija. U poslednje vreme se bavim važnim temama zbog čega nisam raspoložena da komentarišem modu. Hvala vam – rekla nam je kratko Đokovićeva.

Samo pola sata nakon što je ušla u zgradu po Jelenu je došla bliska prijateljica i to u automobilu marke „pežo“. Ova situacija mnoge je nasmejala i oduševila, s obzirom na to da Jelena u rukama, na rukama, na vratu i na ušima fura pravo malo bogatstvo, i to čak tri puta skuplje od automobila u koji seda.

To je nije omelo da nastavi svoj dan sa osmehom, još jednom pozdravi ljude koji su joj se javljali sa ulice i poželi lep dan ekipi koja ju je ugostila na televiziji.

Fura sat od 47.000 evra

Sat od 47.000 evra Supruga najboljeg tenisera nedavno je privukla pažnju i svojim izvanrednim izborom sata „Audemars Piguet Royal Oak Offshore“, ukrašenog sa čak 32 dijamanta. S cenom od 47.000 evra spada među luksuznije satove na tržištu, čime dodatno ističe prestiž i sofisticiranost svog vlasnika, a na jednoj Instagram stranici istakli su da je Jelena svojevremeno bila zaštitno lice upravo tog brenda.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter