Izvor: INFORMER
09.03.2022 u 15:09
0

„KADA MOGU JA U 61. GODINI, MOGU SVI“: Lepa Brena otkrila TAJNU koja je jako bitna za svakog čoveka

Za čoveka je jako bitno da to radi

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Lepa Brena otkriva kako održava vitku liniju i ima zategnuto telo.

Pevačica ističe da svakog dana radi isto – meditira!

Pevačica vodi mnogo računa o svom izgledu i zdravlju, pa je sada otkrila detalje. 

– Svaki dan pijem mnogo vode, meditiram i vežbam. Ako mogu ja u 61. godini da budem aktivna, onda mogu svi. Kada sam na putovanjima, trudim se da odem na plažu ili bazen i da plivam. Najbitnije je da čovek ne zapostavi telo, treba da ga pokrećemo svakodnevno – priča folk zvezda i dodaje da pazi i na glas:

– Mi pevači moramo da pazimo i na glas i da ga negujemo. Ne pušim jer to uništava glasne žice. Ponekad sa prijateljima volim da nazdravim čašom vina, i to je sve!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter