Izvor: Alo
27.08.2024 u 20:49
0

KARLEUŠA ODUŠEVILA NAROD OVIM POTEZOM: Nema ko nije zaplakao!

Sve je uradila u tajnosti, a Instagram stranica koja prikuplja novac za Luku, otkrila je da je upravo Jelena ta koja je donirala novčana sredstva

Pop zvezda Jelena Karleuša oduševila je naciju najnovijim potezom.

MISLIM DA JE RED DA SE DESI: Rada Manojlović progovorila o svom novom dečku

Jelena je uplatila novac za lečenje malog Luke, a sve se otkrilo kada je Instagram stranica na kojoj se prikuplja novac za dečaka, uputila poruku zahvalnosti upravo Karleuši.

– Dragi ljudi, imamo važno obaveštenje za vas! Luka putuje u Tursku! U Lukino i ime Lukinih roditelja želimo da se zahvalimo Jeleni Karleuši koja je uplatila novac za Lukin odlazak na lečenje. Ovde nije kraj, molim vas da nastavimo sa prikupljanjem novca kao što smo počeli – stoji u objavi, te se dalje navodi:

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @pomozimo_lukii

– Da je više ljudi kao Jelena Karleuša svet bi bio bolje mesto. Ovde ne smemo stati, Luku očekuje još mnogo terapija i pregleda u Turskoj, pa vas sve molimo da nastavimo sa prikupljanjem novca kao što smo i počeli. 1708 na 3030 za Luku.

Jelena se i sama oglasila putem društvene mreže Instagram, a nakon njihove objave, te otkrila na koji način je saopštila porodici da su im obezbeđena sredstva za Lukino dalje lečenje.

– Luka ćao, ja se zovem Jelena, i ptičica mi je rekla da uskoro ideš u Tursku, avionom, da si mnogo dobar, mnogo pametan, i najhrabriji dečak – rekla je Jelena između ostalog.

Podsetimo, Luki je dijagnostifikovana tumorska promena gornjeg pola desnog bubrega i tumor u zadnjoj lobanjskoj jami sa posledičnim hidrocefalusom, a operacija je u Turskoj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter