Izvor: 24 SEDAM
21.12.2021 u 10:39
0

KEBA PROGOVORIO O RAZVODU SEVERINE I IGORA: Ovako je reagovao na pomen imena bivše snajke, a onda otkrio kako mu je sin!

Pevač Dragan Kojić Keba uskoro će svoju vernu publiku obradovati duetom, za pevačicom, koja još uvek nije poznata javnosti.

Dok je sa ushićenjem pričao o novoj numeri, Keba je otkrio da li žali što nije snimio duet sa bivšom snajom, Severinom Vučković, koja važi za veliku zvezdu na estradi.

Osim toga, on je otkrio i kako se njegov sin Igor Kojić oseća posle razvoda, ali i kakvog zdravlja je supruga Olja.

– Sve vas pozivam, biće dobra zakuska, druženje i dobri intervjui – rekao je Keba, a na pitanje o duetu sa Severinom, on je odmah promenio boju u licu i odgovorio veoma kratko, ne želeći da spomene ime svoje bivše snaje.

– Mi pričamo o duetskoj pesmi sa devojkom koja se zove Marina – kazao je kratko on.

S obzirom da se pevačev sin nedavno razveo, Keba je otkrio kako se njegov naslednik oseća posle svega, budući da u javnosti nije želeo da detaljiše o razlazu od Seve.

– Ne znam, pronađite ga i pitajte. Dobro je. Ako vidiš osmeh na mom licu, znači da je dobro. Svi su dobro – rekao je Keba ističući da žuri dok su mu se kapljice znoja slivale niz lice.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter