Izvor: ALO
25.12.2021 u 16:42
0

KONAČNO POKAZALA SINA: Jelena Kostov otkrila na koga Milija liči!

Sin Jelene Kostov, po želji poznate estradne umetnice i njenog izabranika, nije do sada eksponiran u medjima

Veliku pažnju instagramera nedavno je privukao sin Jelene Kostov. Mali Milija Vuković izrasta u pravog lepotana, a nakon prve objave fotografije svoga naslednika pevačica se susrela isključivo sa pozitivnim komentarima.

Do skoro je sina strogo čuvala od očiju javnosti, odbijala je da se sa suprugom i njim fotografiše za medije, a vrlo vešto ga je izostavljala i sa porodičnih slika, koje je sa pratiocima delila na društvenim mrežama. 

Pre nekoliko dana ona je, na iznenađenje svih, napravila ustupak i uz skroman komantar „Dečkić moj“ podelila profil svog jedinca. Dečak, kojeg je u februaru 2017. godine dobila u braku sa pripadnikom žardarmerije Miljanom Vukovićem, pozirao je ponosnoj mami dok se frizirao u salonu lepote, a sudeći po reakcijama pevačice frizuru je birao sam.

Sin Jelene Kostov ponos je estradne zvezde, koja je čak i karijeru u velikoj meri zapostavila kako bi mu se posvetila i učestvovala u njegovom odgoju.

– Kada sam rodila Miliju shvatila sam da mi je on na prvom mestu i centar mog sveta. Neko kaže da više liči na mene, neko da je isti Miljan – kazala je Jelena, koja je sa ulogom majke proredila nastupe i više se posvetila porodici.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter