Izvor:
26.09.2016 u 16:10
0

KRALJEVSKI TRETMAN: Sekin POROĐAJ je koštao PRAVO BOGATSTVO!

Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljikić u subotu su postali roditelji malog Jakova, koji je na svet došao dve nedelje ranije, odabravši da se rodi u Beogradu, iako je pevačica organizovala sve za porođaj u Beču.

Presrećna pevačica porodila se carskim rezom u jednoj privatnoj klinici na Novom Beogradu, uz prisustvo supruga, a tokom trodnevnog boravka u istoj imaće kraljevski tretman, budući da su ona i suprug na potomstvo čekali godinama i bili pomalo uplašeni.

Seka i Veljko su želeli da ona ima najbolji tretman tokom i posle rođenja sina. Čak su dodatno platili da beba i ona budu pod konstantnim nadzorom lekara – rekao je izvor za “Informer”.

Pevačica je za tri dana boravka u bolnici navodno platila 299.000 dinara, a da bi bila sama u apartmanu morala je da doplati još 30.000 dinara.

Pevačica je insistirala da Veljko sve vreme bude uz nju, i u bolnici, i u porođajnoj sali, gde je presekao pupčanu vrpcu. Platili su 12.000 dinara da bi on stalno mogao biti sa njom u sobi, i još toliko da bi prisustvovao porođaju – istakao je sagovornik.

HappyTv.rs
Foto: Instagram/seka_aleksic:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter