Izvor: Telegraf
14.07.2021 u 08:32
0

LJUPKA STEVIĆ PROŠETALA NIKAD DUBLJI DEKOLTE: Oduševila je sve svojim stajlingom na nastupu u Vrnjačkoj banji!

Ne zna se čiji je stajling privukao veću pažnju, a koja dama vam se najviše dopada, procenite sami

Koncert „Vrnjačka muzička noc“ koji je sklopu ovogodišnjeg Vrnjačkog karnevala okupio je brojne poznate ličnosti, među kojima su se našle mnoge pevačice koje su se potrudile da se o njihovim stajlinzima i te kako priča.

PROČITAJTE JOŠ:

(VIDEO) ZAVRŠENA SEDNICA KRIZNOG ŠTABA! Kisić: Imano oružje za pobedu nad virusom – VAKCINE!

U „DOBRO JUTRO SRBIJO“ OTKRIVAMO: Da li je u Srbiji počeo četvrti talas korone? Ko iz regiona šalje poruke mržnje Srbiji? Da li će se ikada rešiti slučaj nestalih lica na KIM?

VELIKA SAOBRAĆAJKA NA AUTO-PUTU: Prevrnuo se šleper na putu za Beograd!

Ljupka Stević odlučila se za providnu haljinu sa ogromnim dekolteom, tako da je izgledalo da će svakog momenta da pokaže više nego što bi trebalo, a nema sumnje da titula „najveći dekolte“ ide upravo njoj.

Tijana Milentijević, poznata po svom hitu „Žena od sultana“, raspametila je sve u dugoj haljini sa dubokim šlicem do kuka. Mnogi se pitaju da li je pevačica ispod haljine imala donji veš s obzirom na to da se on nije čak ni nazirao.

Tamara Milutinović, koja već neko vreme uživa u ljubavi sa fudbalerom Darkom Jevtićem, ponela je belu kombinaciju sa resama. Krecija je toliko kratka da niko nije mogao da odvoji pogled on njeih dugih nogu.

Aleksandra Mladenović pojavila se u pantalonama i topu ispod kog nije imala brus. Ona je blistala u ovoj kombinaciji koja joj, sudeći po reakcijama, i te kako pristaje.

Najveću pažnju definitivno je privukla voditeljka Bojana Ristivojević. Ona je na sebi imala crvenu haljinu koja je istakla njen trudničku stomak, a mnogi komentarišu da Bojana blista i uživa u drugom stanju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter