Izvor: ALO
21.12.2021 u 10:29
0

MILAN STANKOVIĆ PUSTIO KOSU: Pevač posle monaškog života, pretrpeo novu transformaciju! (FOTO)

Milan Stanković u potpunosti je zapostavio svoju muzičku karijeru, a mnogi njegovi fanovi očekuju njegov povratak.

Milan se najpre povukao sa javne scene, a nakon toga je otkriveno i da je neko vreme proveo u manastirima. Otkriveno je da je najviše vremena proveo u budvanskom manastiru „Podmaine“, a on je negirao da je planirao da se zamonaši.

Međutim, Stanković se nije vratio ni pevanju, a nakon što je napustio manastir on se samo nekoliko puta oglasio na svom profilu na Instagramu i na Tviteru.

Ovoga puta Milan se ponovo oglasio objavivši svoju fotografiju na kojoj se vidi da mu je kosa dosta duža nego pre, ali mu je imidž isti, te je izvesno da se nije zamonašio.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter