Izvor: 24SEDAM
08.09.2024 u 17:40
0

MILIĆ VUKAŠINOVIĆ SE OPROSTIO OD BORE: „Boro moj dragi, mislio sam da…“

Roker je juče ispraćen na večni počinak

Legenda rokenrola, Bora Đorđević, sahranjen je juče na Centralnom groblju u Čačku.

Njegovoj sahrani je pored porodice i prijatelja prisustvovao veliki broj njegovih sugrađana koji su sa suzama u očima ispratili legendarnog muzičara

Od Bore se Čačani i danas opraštaju donoseći cveće na njegov grob i paleći sveće, a poslednji pozdravi legendarnom rokeru i dalje su prisutni i na društvenim mrežama.

Milić Vukašinović, nije prisustvovao sahrani kolege jer i sam ima dosta zdravstvenih problema, ali se od njega oprostio dirljivom porukom na Fejsbuku.

– Boro moj dragi, legendo neprevaziđena, mislio sam tebi da prepustim ovo naše rokenrol stado, ali ti ode druže a da nađem drugog je teško, nemoguće. Neka ti je večna slava Boki, zaslužio si je – napisao je muzičar.

Podsetimo, Đorđević je preminuo 4. septembra u 72. godini posle duge i teške bolesti. On je poslednje dane proveo u bolnici u Ljubljani, gde je intubiran, ali mu se stanje stalno pogoršavalo.

.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter