Izvor:
16.04.2017 u 20:55
0

MILICA DABOVIĆ POSLALA SNAŽNU PORUKU NA INSTAGRAMU: I kada je gotovo za nas je tek pocelo! (foto)

Milica Dabović posle svih loših dešavanja koja su je zadesila u poslednje vreme uspela je da se izdigne iz svega i nastavi sa normalnim životom.

Ona je na svom instagram profilu ispisala snažnu poruku koju je uputila svim svojim pratiocima za današnji praznik.

Evo šta je napisala:

"Posle 16 dana posta, pricestila sam se. Mnogo mirnija, srecnija, pazljivija, ispunjenija,bolja…Boze hvala ti sto si mi dao snage da istrajem, ulio mi hrabrost da ne odustanem,ispunio mi zelje i zeljice, dao mi do znanja da se sve desava s razlogom, izdigao me iz situacija, podario mi toliko dobre i plemenite dece, pune ljubavi i podrske, poslao mi prave prijatelje koji cvrsto stoje uz mene, i eliminisali su se sami oni koju nisu imali mesta u mom zivotu!!! HVALA ti sto si mi poslao mog andjela cuvara @vukms ❤️ Danas je jedan od najradosnijih praznika,RADUJ SE!! Cini dobro, i vratit ce nam se dobro, DOBRO SE DOBRIM UVEK VRACE!!! JER KAO STO MILICA UVEK KAZE I CITAT KOJI jako VOLI "u svakom nasem porazu mi mora da vidim trag nase pobede, i kada je gotovo za nas je tek pocelo" verujte u te reci svim srcem!!!"

happytv.rs
foto:instagram/milicamrvica

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter