Izvor:
29.04.2019 u 07:19
0

MILICI TODOROVIĆ PRORADIO MAJČINSKI INSTINKT: Ove godine će roditi devojčicu! (FOTO)

Poznata pevačica i jedina pobednica muzičkog takmičenja progovorila je o detaljima iz svoje privatnosti, a pojedine stvari će zasigurno iznenaditi javnost.

– Majčinski instinkt mi se pojavio i želela bih ove godine da rodim devojčicu. Deca su stvar koja se ne planira tek tako, neću se zaustaviti na jednom, želim više dece. Ne mogu ja da isplaniram kada da budem trudna, sve to treba da ide svojim tokom, ja samo znam šta želim – izjavila je Milica Todorović i progovorila o svadbi.

– Svadba će se desiti, ali je pitanje kada, zaista se ne opterećujem. Ne volim da planiram ništa, pa tako ni ovo. Miloš i ja smo u vezi pet godina, lepo nam je. Kad budemo mislili da treba to da uradimo, mi ćemo to ovekovečiti. Svakako živimo zajedno, pa tako ja imam osećaj kao da smo već u braku – kazala je pevačica.

Izvor:Blic.rs
Foto: Instagram/milicatodorovicofficial

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter