Izvor: Alo
01.10.2021 u 08:36
0

Mina Kostić u ŠOKU posle sahrane Marine Tucaković

Poprilična prašina se digla u vezi sa situacijom koja se desila u sredu, prilikom sahrane Marine Tucaković na Novom groblju u Beogradu.

NJen sin Milan rekao je nekolicini poznatih ličnosti da, zbog loše epidemiološke situacije, drže distancu i da ne prilaze grobu. Među njima su bili Svetlana Ceca Ražnatović, Saša Matić, Mina Kostić i Milan Kalinić. Ceca se odmah okrenula i otišla, a sve to je bio povod da krenu raznorazne priče, i da se pominju navodne nesuglasice iz prošlosti.

PROČITAJTE JOŠ: OVAKO HALID MUSLIMOVIĆ GOVORI O SVOJOJ KARIJERI: Poželeo je da odustane od pevanja i penzioniše se

Marinin sin je ostao dosledan u nameri da se, posle sahrane, povuče iz javnog života dok ne prođe 40 dana od majčine smrti. Ceca Ražnatović je, čim je juče  dobila SMS poruku da prokomentariše to što se dogodilo, kratko odgovorila:

– Nemam komentar, hvala.

Mina je u sredu bila zapanjena svime što se pisalo posle sahrane, a čuđenje nije skrivala ni posle prospavane noći.

– Bila sam prisutna, i to sve apsolutno nije istina da je Laća ikome rekao bilo šta – ponovila je Kostićeva juče za naš list. – Ni Ceci, ni Saletu, nikom ništa nije uputio, nijednu ružnu reč. Ja stvarno ne znam odakle tolike laži. Došli smo da ženu ispratimo, i baš je glupo komentarisati bilo šta. Jednostavno sam u šoku. Ne mogu da verujem da neko može nešto tako, ali stvarno da izmisli. Isto je, uostalom, rekao i Milan Kalinić.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter